18 éven felülieknek

Csak 18 éven felülieknek!

kupak.hu

amatőr szexpartner kereső

ismerkedés | lányok | fiúk | randik | alkalmi partnerek | chat

Kattintással belépsz és a Belépéssel kijelented, hogy elmúltál 18 éves. Így elsősorban életkorod miatt nem követsz el jogsértést a belépéssel, a Szolgáltató szolgáltatásait nem használod jogellenes célra. Figyelmeztetünk, hogy a Szolgáltatás (szexpartner kereső hirdetések megjelenítése) igénybevétele során felnőtt tartalommal találkozol. A Szolgáltatás igénybevételével elérhető tartalmakat felhasználóink, hirdetőink helyezik el, így ezekért ők vállalják a felelősséget. A Belépéssel a fentiek mellett elfogadod az Általános Szerződési Feltételekbe és Adatkezelési Szabályzatba foglaltakat is, valamint jóváhagyod a cookie-k használatát.


Figyelem! Ez a tartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében a kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

@most online 61

Kupak.hu – Szex társkereső

Csak 18 éven felülieknek!

Regisztrációs és használati szabályzat

A profil törlését eredményező, alap tényezők

a regisztrált személy nem töltötte be 18. életévet
az adatlap üzleti céllal jött létre, szolgáltatást, terméket kínál, akár burkolt formában.
(Pl.gáláns egyént keres, anyagi vonzata van a találkozásnak)
a bemutatkozásban vagy egyéb szövegben, FACEBOOK, EMAIL, TELEFONSZÁM, SKYPE elérhetőség, vagy bármely más elérhetőség szerepel, azonnali profiltörlést von maga után
valós életbeli adatokat (pontos lakcím, telefonszám, stb.) tartalmaz
más adatlapokhoz megtévesztő mértékben hasonlít
ártó szándékú, zaklatásra, hitelrontásra alkalmas
ellenérzést, erős indulatokat, gyűlöletet kelt másokkal szemben fentiek bármelyikére egyértelműen utaló szöveget, képet tartalmaz. Pl. állatos szex
a kép nem a regisztrált felhasználó tulajdona, vagy nem őt ábrázolja
az illetőnek több profilja van, eltérő nemmel
a felhasználó személy előző profilja került már szabálysértés miatt törlésre

Tilos jogvédett képeket feltölteni, mások képeivel vagy más személyeket ábrázoló képekkel visszélni, azokat feltölteni, valamilyen logót, vagy feliratot tartalmazó képet feltölteni, az internetről jogtalanul letöltött képeket öncélúan felhasználni, a bemutatkozásban vagy egyéb szabadon meghatározható szövegekben emailcím, telefonszám, facebook elérhetőség, bármilyen más elérhetőség megadása, az üzenetekben, flörtökben, hozzászólásokban vagy egyéb szövegekben sértő megjegyzéseket tenni

Regisztrációs és használati feltételek elfogadása

A felhasználó azzal, hogy a Kupak.hu rendszerébe regisztrál (vagy átjelentkezik pl. Facebookról), elfogadja, hogy jelen szabályzatban leírtak rá, valamint az összes regisztráló vagy regisztrált felhasználó számára kötelező érvényűek. A Szabályzatban foglaltak ismeretének, illetve tartalmának figyelmen kívül hagyásának a felhasználót nem mentesíti a felelősség alól. A regisztrációs űrlap kitöltése kapcsán a "Regisztrációs és használati feltételek. Szabályzat"-ot a regisztráló személynek módjában áll elolvasni, a benne foglaltakat tudomásul venni. A regisztráció elküldéséhez, aktiválásához ennek tényét kötelezően elismerni szükséges. "Regisztrációs és használati szabályzat” a továbbiakban mint "Szabályzat". A "Kupak.hu üzemeltetője: Társnekem Ker. és Szolg. Bt. Cégjegyzékszám: 01-06-776969 Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-71696/2013 ", a továbbiakban mint "Portál Üzemeltető" Regisztrált vagy a portált használó személy, a továbbiakban mint „felhasználó”

A Szabályzat módosítása

A Szabályzat tartalmát a Portál Üzemeltető a tapasztalatai és a tudomására jutott információk, jogsértések, precedens ügyek alapján bármikor jogosult, egyoldalúan módosítani. Ilyen esetekben megteszi az elvárható lépéseket annak érdekében, hogy a felhasználók a változásokról tudomást szerezzenek, de ez nem feltétele a mindenkori Szabályzat betartásának. A módosított Szabályzat a közzétételt követő napon automatikusan életbe lép. 1999. évi LXIX. törvény a szabálysértésekről, Tiltott kéjelgés 143. § (1) Aki a külön törvényben, vagy törvény felhatalmazása alapján hozott önkormányzati rendeletben a szexuális szolgáltatással összefüggő korlátozást, illetve tilalmat megszeg, elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható. (2) Az elkövető elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, ha a) a szexuális szolgáltatása igénybevételére felhívott személy tizennegyedik életévét betöltött kiskorú, vagy kiskorúnak az ilyen szolgáltatás nyújtására irányuló ajánlattételét fogadja el; b) a szexuális szolgáltatásra való felajánlkozása zaklató jellegű; c) nem rendelkezik a külön jogszabályban előírt orvosi igazolással. (3) Az (1)-(2) bekezdésben meghatározott szabálysértés elkövetőjével szemben kiutasításnak is helye van. (4) Az (1)-(2) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatti eljárás a bíróság hatáskörébe tartozik. Szexuális szolgáltatásra való felhívás tilalma 144. § (1) Aki a külön jogszabály szerint meghatározott védett övezetben ellenszolgáltatást felajánlva mást szexuális szolgáltatás nyújtására felhív, illetve más személy szexuális szolgáltatásának felajánlását elfogadja, ötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható. (2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatti eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik.

A szexuális szolgáltatás felkínálásának, hirdetésének tilalma

145. § (1) Aki a külön jogszabályban meghatározott tilalmat megszegve szexuális szolgáltatást írásban, kép- vagy hangrögzítés, illetőleg más berendezés útján felkínál, reklámoz vagy az ilyen cselekményben közreműködik, százezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható. (2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatt az eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik.

Felhasználók kizárása, adatlapok és képek törlése

A szexuális szolgáltatást, akár burkolt formában is (pl.: Gáláns úriembert keresek), felkínáló adatlapokat és képeket, az azokhoz vezető regisztrácókat, a Portál Üzemeltetője értesítés nélkül jogosult törölni, a szabálysértő internethasználó IP címét a portálról kitiltani.

Kitiltás, profil törléseSzabálysértés esetén az adminisztrátornak jogukban áll az alkövető felhasználó profilját figyelmeztetés nélkül is törölni vagy a weboldalról kitiltani.

Zaklatás és rendbontás

A Portál Üzemeltetője kizárással büntethet minden olyan tevékenységet, amelyről egyértelműen megállapítható, hogy a tagokat normális funkciók használatában akadályozza, zavarja, ellehetetleníti, vagy egyéb módon a tagoknak nyilvánvaló kárt okoz. Ide értendőek a rosszindulatú adatlapok, fórum-hozzászólások, a chat vagy egyéb közösségi funkció ártó szándékú használata, indokolatlan mennyiségű vagy minőségű szöveg, kép, információ bevitele a rendszerbe, törvénybe ütköző vagy közízlést sértő tartalmak elhelyezése, továbbá bármilyen egyéb, a közösség szempontjából kedvezőtlen tevékenység. Zaklatásnak minősülhet a személyes kommunikáció abban az esetben, ha azt az egyik fél erőszakolt módon igyekszik fenntartani, a másik fél egyértelmű elzárkózása ellenére.

Kizárás menete

A Portál Üzemeltetője, adminisztrátorai figyelmeztetés nélkül jogosultak a tagokat bizonyos szolgáltatásokból kizárni, meglévő bejegyzéseket, adatokat törölni vagy láthatatlanná tenni, súlyosabb esetben a rendbontót a Kupak.hu weboldal használatából ideiglenesen vagy tartósan kizárni, illetőleg amikor az indokolt, hatósági eljárást kezdeményezni a rendszerben rögzített információk alapján. Ezen döntésekkel kapcsolatban sem Portál Üzemeltetője, sem az adminisztrátor semmilyen magyarázattal, kártérítéssel, felvilágosítással a felhasználó felé nem jogosult és nem tartozik. Adatkezelés A Portál Üzemeltetője kijelenti, hogy a regisztráló tagoktól nem követeli meg olyan adatok nyilvántartásba adását, amelyek az adatlap és a tényleges személy közti összefüggést egyértelművé tennék. A felhasználók ilyen adatokat csakis szabad akaratukból, saját felelősségre adnak meg. A rendszerbe bevitt adatok (amennyiben azokat szerzői jog nem védi) a Portál Üzemeltetője tulajdonába kerülnek, ezekkel kapcsolatban a felhasználó semmilyen követelést nem támaszthat. Az adminisztrátoroknak jogában áll külön indoklás nélkül a rendszerből bármilyen adatot eltávolítani, felhasználókat vagy velük kapcsolatos információkat megváltoztatni, megsemmisíteni, illetőleg a regisztrációt bármilyen módon korlátozni. A megsemmisített vagy elveszett adatokért a Portál Üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal. Ugyanakkor minden adminisztrátor arra hivatott törekedni, hogy korlátozó, rendszabályozó jogaival csakis abban az esetben éljen, ha ez a rendszer megfelelő működése, a felhasználók biztonsága, a szolgáltatás minőségének fenntartása szempontjából indokolt.

Felhasználói fiók felfüggesztése, törlése

A felhasználónak lehetősége van felhasználói fiókját felfüggeszteni. Ez majdnem megegyezik a törléssel, de a felfüggesztett fiókot még bármikor van lehetőség újraaktiválni. A tapasztalatok szerint a fiókjukat törlő személyek a legtöbb esetben később visszatérnének, ha erre lenne lehetőség, ezért a Portál Üzemeltetője nem támogatja a fiókok végleges törlését. Végleges törlést csak e-mailben, a regisztrált és hitelesített emailcímről lehet kérelmezni az oldal adminisztrátorától, az admin@kupak.hu címen.

Bejelentkezés Facebookról

Facebookos bejelentkezés esetén csak az emailcímet rögzítjük, de azt is titkosan kezeljük. Amikor először lépsz be Facebookról, akkor születési dátumodat és nemedet felhasználód aktiváló űrlapjára átemeljük, hogy meggyorsítsuk az aktiválás folyamatát, de ezeket szabadon átírhatod, tehát az eredeti facebookos adataid nem rögzítjük. Amíg nem mented el az aktivációs űrlapot, addig ezek és adatlapod sem jelenik meg az oldalon!

Az adminisztrátor döntése a Szabályzatban foglaltaktól eltérhet,
ilyenkor az adminisztrátori álláspont az érvényes.

Magyarország,
Budapest, 2012. december. 01.
Portál Üzemeltető
email: admin@kupak.hu
web: http://kupak.hu

Adatkezelés - Adatvédelmi nyilatkozat »